Over ons

Motriz Marketing gaat bewust en brutaal tegen de stroom in van de online marketing wereld met haar uitgesproken mening, gevoel voor humor en de eeuwige zoektocht naar nét dat stapje verder gaan dan waar de meeste het voor gezien houden, op zoek naar nieuwe technieken en op zoek naar nog niet aangetoonde verbanden.

De visie van Motriz Marketing

De toenemende mobiliteit en versnelling van de maatschappij waardoor regeringen in een kwestie van dagen vallen door Twitter en Facebook, waardoor niks het oog of oor van de consument nog ontgaat en waardoor tientallen dingen vrijwel tegelijkertijd om aandacht van de consument schreeuwen hebben verregaande gevolgen voor elk bedrijf. Het is niet langer genoeg om de goedkoopste te zijn of de hoogste kwaliteit te hebben en je marketing moet daarop worden aangepast.

De missie van Motriz

Motriz is Spaans voor drijfkracht/beweegkracht… voor constant in beweging blijven omdat stilstand achteruitgang is.

Motriz Marketing is een bedrijf voor en door ondernemers waardoor we weten dat succes écht niet in één klap komt, maar voortvloeit uit je bedrijf elke dag weer verbeteren waardoor vanzelf een snowball effect onstaat van meer website bezoekers, meer conversies, meer business, enzovoorts.

Vandaar de naam… en vandaar dat we bedrijven helpen de snelveranderende maatschappij bij te benen door alle marketing kanalen te integreren in één overkoepelende strategie én ze vervolgens nét dat stapje verder te laten gaan dan anderen met elk onderdeel van deze strategie.

Een paar kleine voorbeelden:

- Waar jan en alleman het hebben over hoe je hoger in Google komt kijken wij OOK hoe je app hoger in de Store (Apple) of Market (Android) komt, OOK hoe je video’s hoger in YouTube komen, OOK naar het effect van SEO op AdWords en conversie, enzovoorts.

- Waar de meeste marketing bureau’s alleen kijken naar de marketing binnen je bedrijf kijken wij OOK naar hoe het design, IT en andere afdelingen makkelijker gemaakt kan worden zodat het gehele bedrijfsproces verbetert, want naast conversie optimalisatie is er OOK nog het veel belangrijke bedrijfsoptimalisatie.

Kortom: Motriz Marketing = constant op zoek naar constante verbetering van een bedrijf.

We zijn constant op zoek naar manieren om de (sneeuw)bal voor je bedrijf aan het rollen te krijgen… om er vervolgens een enorme lawine van te maken waar zelfs een dozijn echo’s op één van de toppen van het Himalaya gebergte U tegen zegt!

Ons team

Dennis Miedema werkt bij Motriz Marketing!
Onze oprichter net na het beeïndigen van een Skype gesprek (vandaar de headset waarschijnlijk)

Dennis Miedema – Algemeen Directeur
Dennis begon met online marketing leren in de zomer van 2008 (destijds met forum marketing en blog marketing) en moest wegens een zeer beperkt budget van het bedrijf destijds noodgedwongen de meeste vormen van online marketing zelf zien te leren: SEO, social media, copywriting, affiliate marketing, email marketing, conversie optimalisatie, PPC, etc. Dit deed hij in en dankzij zijn connecties in de Verenigde Staten.

In oktober 2011 verkocht hij zijn belangrijkste website om, na uitgebreid marktonderzoek, in januari 2012 verder te gaan met zijn bedrijf door een andere richting in te gaan (de wereld van de marketing bureau’s) onder een andere naam: Motriz Marketing.

Laura De Bree werkt bij Motriz!
Laura op één van de naar eigen zeggen weinige foto’s waar ze wél leuk op staat

Laura De Bree – Junior Online Marketeer
Laura begon in januari 2012 als junior online marketeer bij Motriz en zij houdt zich sindsdien vooral bezig met social media, het voorbereiden van ons populaire wekelijkse overzicht van het marketing nieuws en met het werven van klanten.

En zoals wij altijd zeggen: op naar meer verkeer, meer conversies en meer business!

Met vriendelijke groet,

Het team van Motriz Marketing

P.S. Neem ook eens een kijkje op onze Amerikaanse website: Motriz Marketing US