Portfolio

Wil je meer weten over wat Motriz Marketing in het verleden heeft gedaan en bereikt? Dan kun je op deze pagina meer over ons werk te weten komen.

Kijk snel hieronder voor een kleine greep uit de klanten die wij geholpen hebben bij het krijgen van meer verkeer, meer conversies en meer business!

SEO (zoekmachine optimalisatie)

1) Citylawtutors
Deze klant uit Londen adviseert advocaten, rechters en andere mensen in de juridische wereld bij het verdedigen van cliënten of het maken van de juiste objectieve beslissingen. Door onder andere de Google Panda update en de Google freshness update waren vrijwel al zijn rankings in Google gedaald en hij wilde weer terug naar zijn oude “plekkies” én nummer 1 ranken voor zijn belangrijkste zoekwoord. Met behulp van onze linkbuilding service, fanatiek linkbuilden en een grondige zoekmachine optimalisatie review van zijn site hebben we dit bereikt.

City law tutors wilde graag linkbuilding laten doen voor hun site
Linkbuilding voor strict commerciële sites is altijd lastiger dan voor blogs, maar nog steeds goed te doen

2) Louis Gorges
Deze klant uit Florida (Verenigde Staten) helpt met een gezonde dosis humor mannen vrouwen beter te leren begrijpen door willekeurige vrouwen te interviewen en hun verhaal op YouTube te zetten. Wij doen voor hem YouTube SEO om zo zijn kanaal en video’s hoger te ranken in YouTube (en daardoor hoger in Google) maar vooral om meer bezoekers naar zijn site te krijgen. Het is een erg leuke uitdaging omdat YouTube toch nét iets anders werkt dan Google maar soms toch ook weer precies hetzelfde.

Louis Gorges wilde met ons YouTube SEO doen
SEO speelt een grote rol bij de populariteit van een YouTube kanaal

3) Win-with-women.com en attractwomen.com
Deze klant uit Texas (Verenigde Staten) helpt mannen met het ontmoeten en daten van vrouwen via zijn netwerk van sites. Hij rankt voor honderden verschillende zoekwoorden (sommige met miljoenen zoekopdrachten per maand), maar lang niet altijd op nummer 1 of zelfs pagina 1. Hij wilde dat wij met behulp van zoekmachine optimalisatie reviews van een paar van zijn sites zouden achterhalen hoe dit kwam en op basis van de reviews een uitgebreid plan van aanpak voor het krijgen van meer website bezoekers. Inmiddels weet hij te melden dat bijna alle zoekwoorden waar hij zich aan ergerde op pagina 1 of nummer 1 staan.

We hebben omvangrijke SEO reviews gedaan van de sites van deze klant
Deze klant wist al veel van SEO dus wij gingen erg diep met de SEO reviews

Marketing (algemeen)

1) PocketPartner
Voor deze eigenaar van meerdere webshops (onder andere het bekende GSMstunts.nl) in de smartphone en tablet markten doen wij wekelijks intensief affiliate marketing en AdWords pay-per-click advertising. In het verleden hebben wij ze ook onder andere geholpen met email marketing, social media en conversie optimalisatie.

We hebben onder andere affiliate marketing en AdWords gedaan voor PocketPartner
Met trots werken wij inmiddels ruim een jaar samen met PocketPartner qua AdWords en affiliate marketing

2) Phil Charles
Voor deze busines consultant uit New York (Verenigde Staten) hebben wij een marketing plan gemaakt voor zijn fantasy football website. Fantasy football is een favoriete bezigheid van American Football fanaten die gokken op welk team wint dit seizoen, wie de beste speler is, enz. en is dan ook het beste te vergelijken met de Nederlandse Toto.

Affiliate marketing

1) Cambridge Financial Group Inc.
Deze handelaar uit Florida (Verenigde Staten) koopt goud, zilver, diamanten en sieraden in, smelt de edelmetalen waar nodig en verkoopt deze vervolgens met winst door. Wij helpen hem wekelijks intensief met affiliate marketing, onder andere het vinden van nieuwe/betere affiliate netwerken en affiliates, relationship building met affiliates, unieke promoties opzetten voor affiliates en campagne management (promotiematerialen maken en updaten, transacties keuren, etc.)

We hebben met veel plezier intensief affiliate marketing voor Buy Gold USA gedaan
Affiliate marketing is pittig in Nederland, maar in de VS is de concurrentie moordend en dus was dit een grote maar leuke uitdaging

2) 4D Innovations SSA
4D Innovations uit Zuid-Afrika/India heeft een aantal producten met technieken en tips voor zelfontwikkeling en zelfvertrouwen voor ondernemers, werkzoekenden en meer op de markt gebracht en vroeg Motriz Marketing om de affiliate marketing van deze producten in de VS in goede banen te leiden. We begonnen eerst met een uitgebreid onderzoek naar voor dit bedrijf geschikte affiliate netwerken en/of in-house affiliate oplossingen en zijn op dit moment bezig met affiliate marketing activiteiten via meerdere grote affiliate netwerken in de Verenigde Staten.

Dit is wat Rishan Bhagowat, eigenaar van 4D Innovations SSA, over ons te zeggen heeft:

“Het is echt een plezier om met Motriz Marketing samen te werken. Haar vaardigheden op het gebied van marketing en communiceren met klanten zijn van de bovenste plank en het is geweldig om samen te werken met mensen waarvan je weet dat ze dingen gedaan krijgen die voldoen aan je kwaliteitseisen. Wij raden elke serieuze ondernemer aan om gebruik te maken van de services van Motriz.”

Motriz Marketing helpt 4D Innovations met affiliate marketing
Motriz Marketing helpt 4D Innovations SSA met het wegzetten van de producten in de VS met behulp van affiliate marketing

Heb je na het bekijken van onze portfolio interesse in met ons samenwerken voor meer verkeer, meer conversies en meer business? Neem dan nu contact met ons op.

En zoals wij altijd zeggen: op naar meer verkeer, meer conversies en meer business!

Met vriendelijke groet,

Het team van Motriz Marketing