Waarom Goede SEO Specialisten Net Als Eminem Zijn

Raar maar waar: als je goede SEO specialisten wilt inhuren dan heb je mensen nodig met de kwaliteiten van rapper Eminem. Waarom? Lees verder!

Ik hoor je bijna denken: “Wat hebben SEO specialisten in godsnaam met Eminem te maken?” Meer dan je denkt! In de volgende paragraven kom je er vanzelf achter…

SEO Specialisten En Eminem Gebruiken Verrassend Veel Woorden

Terwijl veel rappers kiezen voor woorden die direct rijmen (veel, heel, steel, etc.) kiest de altijd controversiële Eminem voor woorden die eigenlijk niet rijmen op papier maar wel in klankvorm: benen, velen, geven, nemen, etc. Het is één van zijn sterkste punten.

Goede SEO specialisten spelen ook met woorden op onverwachte manieren, want:

1) De specialisten van een goed SEO bedrijf vinden zoekwoorden met een koop intentie door er “actie woorden” achter te plakken (actie, aanbieding, prijs, abonnement, etc.) of voor te plakken (gratis, beste, goedkope, goedkoopste, etc.)

2) Ze bekijken woorden vanuit meerdere perspectieven. Enkel-meervoud: bedrijf => bedrijven, specialist => specialisten, etc. Overtreffende trap: bruin worden => bruiner worden, reizen => verre reizen, etc. Synoniemen: bruin worden => zonnen, telefoon => gsm, smartphone, etc.

3) Net zoals Eminem zorgvuldig de woorden kiest die hij gebruikt doen goede SEO specialisten dat ook: ze kijken naar de populariteit van zoekwoorden, de concurrentie qua SEO, de concurrentie qua AdWords en meer.

Zoals je ziet: SEO specialisten gebruiken Google zoekwoorden op onverwachte manieren om zo de beste kansen voor je te vinden op het gebied van search engine optimalisatie.

SEO specialisten gebruiken net als Eminem woorden op onverwachte manieren
Surprise! Omdat specialisten op het gebied van SEO veel meer onverwachte woorden ontdekken dan andere mensen kunnen ze veel sneller veel meer website bezoekers voor je regelen omdat ze consequent woorden met weinig concurrentie vinden

Goede SEO Specialisten En Eminem Kennen Geen Dagelijkse Sleur

Wat veel mensen niet weten is dat Eminem op z’n minst sinds 1992 actief was in de wereld van de rap, maar pas zeven jaar later (1999) doorbrak met The Slim Shady LP. Vaak zien mensen het grote succes van artiesten zonder dat ze weten hoe lang het heeft geduurd om de top te bereiken en dat zorgt voor een vertroebeld beeld van wat er voor nodig is.

Hetzelfde geldt voor de meeste ondernemers die SEO specialisten willen inhuren:

Ze zien bedrijven als Wikipedia, Amazon, Bol.com enzovoorts keer op keer op keer hoog in Google staan en willen dat ook. Zeg nou zelf: jij wilt dat toch ook? Het probleem is alleen dat je als je geen goed beeld hebt van wat er voor nodig is om succesvol te zijn met SEO je al snel slachtoffer wordt van de trucs van een black hat SEO bedrijf.

Ik hoor zo’n SEO bedrijf wat gebruik maakt van technieken die niet worden toegestaan door Google (= black hat) al roepen: “1,000 links voor maar XYZ euro” of “binnen een maand gegarandeerd op nummer 1 in Google voor welk zoekwoorden dan ook”.

Dat soort website zoekmachine optimalisatie technieken werken alleen totaal niet want A) het gaat niet om HOEVEEL links je hebt maar om de KWALITEIT van de links die je hebt en B) er concurreren verschillende bedrijven voor verschillende zoekwoorden dus een SEO bedrijf dat resultaten garandeert zonder dat ze weet welke zoekwoorden het om gaat is alsof president Bush had gezegd: “Afghanistan en Irak overnemen en stabiel krijgen? Doen we wel even in een maand!”

Kortom: goede SEO specialisten weten dat zoekmachine optimalisatie gaat om wie de langste adem heeft hoe saai of dagelijkse sleur achtig het ook wordt.

Goede SEO specialisten zullen je zeggen dat je een lange adem nodig hebt voor SEO resultaten
De realiteit qua SEO resultaten bereiken is simpelweg dat degene die de langste adem heeft wint in de zoekresultaten

Het gaat om wie er keer op keer op keer op meer details let qua on-page optimalisatie… om wie er consequenter aan het linkbuilden is… om wie meer doet met social media als Facebook, Twitter en Google+, enzovoorts.

Eminem Maakt Dingen Heel Persoonlijk… SEO Specialisten Ook

Één van de oorzaken van het grote succes van Eminem was de manier waarop hij dingen heel persoonlijk kon maken: waar andere rappers het hadden over “bling bling” of fictieve verhalen vertelden, had Eminem het over zijn vrouw, zijn kind, zijn armoede.

Goede SEO specialisten gaan ook heel persoonlijk te werk:

1) Ze weten dat Facebook Likes, Shares en Comments bijdragen aan hoog in Google staan net zoals Twitter Tweets en Retweets en +1’s op Google+ dat doen. Daarom steken de specialisten van een goed SEO bedrijf meer tijd in jou helpen met social media dan andere bedrijven.

2) Goede SEO specialisten weten dat er sinds de Google Panda update meer en meer wordt gekeken naar “usage data”: tijd doorgebracht op de site, de bounce rate (welk percentage bezoekers vertrekt na slechts één pagina te hebben bekeken), maar ook het percentage terugkerende bezoekers. Daarom steken ze tijd in de interactie aangaan met de volgers van je social media accounts, want hoe persoonlijker de band met jouw bedrijf hoe groter de kans dat mensen terugkeren om meer dingen op bijvoorbeeld de blog van de site te lezen.

3) De specialisten bij een goed SEO bedrijf weten dat het tegenwoordig niet alleen meer gaat om goede content schrijven waar een bepaald zoekwoord vaak instaat, maar ook om de persoonlijke “touch”: hoe meer een bedrijf haar gezicht laat zien op de site en via social media door meningen en een blik achter de schermen te delen, hoe populairder het bedrijf in de zoekresultaten én erbuiten wordt.

Kort gezegd: Eminem was authentieker dan andere rappers omdat hij zo persoonlijk te werk ging. Daarom is het van belang dat jij en je bedrijf ook persoonlijk zijn.

SEO specialisten moeten net als Eminem persoonlijk zijn
Durf jij net zo persoonlijk als Eminem omgaat met z’n rijms om te gaan met je (potentiële) klanten?

Eminem Probeert Dingen Als Eerste… Goede SEO Specialisten Ook

Zoals al eerder gezegd: terwijl de meeste rappers kwamen met muziek over juwelen, sieraden, etc. of verzonnen dingen had Eminem het over de realiteit van zijn bestaan, dus over armoede, zijn vrouw en kind, drugs, etc.

Daarmee probeerde hij dingen als eerste en dat is ook iets wat de specialisten van een goed SEO bedrijf moet doen.

Waarom?

Kort door de bocht gezegd gaat SEO om niets meer en niets minder dan evenaren wat de concurrenten in de zoekresultaten doen en net een stapje verder gaan dan hun om op nummer 1 te belanden.

Als je echter zoek SEO technieken toepast waar de meeste concurrenten nog niet eens mee bezig zijn dan wordt het wel ERG makkelijk om bovenaan te staan hè! En daarom zijn goede SEO specialisten bezig met de “nieuwste” SEO trends:

- Lokale zoekresultaten
- Video marketing
- Image SEO (zoekmachine optimalisatie voor plaatjes)
- Nieuws SEO (zoekmachine optimalisatie voor nieuwsberichten/persberichten)
- Social media & viral marketing
- Hoog ranken met apps in de Store van Apple of de Market van Android
- Content marketing
- Geavanceerde on-page optimalisatie (o.a. PageRank blackholes, topic modelling en meer)

Kortom: als je weet dat SEO gaat om woorden op onverwachte manieren gebruiken, de langste adem hebben, persoonlijk zijn en out of the box denken… dan kan je niets anders doen dan concluderen dat SEO specialisten in hun eigen vakgebied doen wat Eminem ijn zijn vakgebied doet!

Op Zoek Naar Goede SEO Specialisten?

Ben je het zat om zelf heel veel zoekmachine optimalisatie te doen terwijl je het idee hebt dat je niet helemaal weet waar je mee bezig bent? Vind je dat er een gebrek aan expertise op het gebied van SEO is binnen je bedrijf, expertise die goede SEO specialisten wel hebben?

En wil je meer weten over hoe je hoger in Google komt door woorden op onverwachte manieren te gebruiken, door de langste adem te hebben, door persoonlijk te zijn en/of door out of the box te denken?

Neem dan nu contact met ons op, want wij volgen alle “principes van Eminem” hier bij Motriz Marketing!

Niet alleen dat: we hebben beschikken ook over vele creatieve SEO technieken voor linkbuilden die al wel in de VS gebruikt worden (waar wij begonnen zijn), maar nog niet in Nederland en daarom zijn ze IDEAAL om je concurrenten mee in te halen. Wacht dus niet en neem nu contact met onze SEO specialisten op… en zoals wij altijd zeggen:

Op naar meer verkeer, meer conversies en meer business!

Dennis Miedema
Motriz Marketing

Related posts:

  1. Wat Zijn Zoekwoorden? Goede Zoekwoorden Vinden In 3 Stappen Veel ondernemers roepen hard op: wat zijn zoekwoorden? En hoe kan ik zoekwoorden vinden die het website verkeer en de sales verbeteren? Ontdek het nu!...